Pogledajte u kakvom društvu je danas bio srpski premijer (FOTO)

to se zove ekipa!

Pogledajte u kakvom društvu je danas bio srpski premijer (FOTO)

Na sastanku šefova država i vlada iz redova Evropske narodne partije u Madridu okupili su se najpoznatiji političari Evrope
Objavljeno: 16:38h

Nemačka kancelarka Angela Merkel pohvalila je danas u Madridu način na koji se Vlada Srbije suočava sa izbegličkom krizom.

Ona je na Samitu šefova država i vlada iz redova Evropske narodne partije u Madridu, gde se nalazi i predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić, rekla da ograde i zidovi ne mogu da reše nijedan problem. Prethodno je premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio da od Evrope očekuje da jasno kaže šta su zadaci svih zemalja, pa i Srbije, po pitanju migrantske krize.
Vučić: Neko treba da kaže u kom pravcu ćemo da idemo - Za Srbiju je veoma važno da Evropa utiče na stabilizaciju regiona i da nam jasno kažu šta bi trebalo da bude naš zadatak po pitanju migrantske krize. Kada taj odgovor bude dobijen, Srbija će biti u stanju da ispuni sve svoje obaveze, ali će morati i da štiti državne i nacionalne interese, ne samo po pitanju ove krize, vec i po pitanju Uneska i drugih stvari - rekao je Vučić, a prenosi B92. Izlaganje je završio uz aplauz prisutnih. Na samitu je bio i Silvio Berluskoni.
Španski premijer Marijano Rahoj.
I, naravno, Nikola Sarkozi.
Kakva ekipa! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.