VUČIĆ KOMENTARISAO BAKIROVU IZJAVU O RATU U BIH: Odgovor je bio KRATAK I BRUTALAN!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Youtube

REAKCIJA

VUČIĆ KOMENTARISAO BAKIROVU IZJAVU O RATU U BIH: Odgovor je bio KRATAK I BRUTALAN!

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara da prokomentarišeto izjavu Bakira Izetbegovića da ne može da kaže da rata neće biti i da bi pre umro nego nego što bi dozvolio da "geonocidaši" zavladaju delom BiH

Objavljeno:

Srbija želi partnerske, prijateljske i najbolje odnose sa Bošnjacima i Hrvatima, i u Srbiji niko ne razmišlja o sukobima i ratovima, poručio je danas u Banjalucu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da sve izjave u BiH koje idu u smeru sukoba smatra neodgovornim.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara da prokomentarišeto izjavu Bakira Izetbegovića da ne može da kaže da rata neće biti i da bi pre umro nego nego što bi dozvolio da "geonocidaši" zavladaju delom BiH.

"Što se Srbije tiče ona želi partnerske, prijateljske i najbolje odnose sa Bošnjacima i Hrvatima, ne samo sa srbma, što je podrazumevajuće. Ne pada nam napamet ni da razmišljamo o sukobima i ratovima. I ne smatram izjave koje idu u tom smeru na bilo koji način odgovornim, kao i uvrede na račun drugih naroda", poručio je kratko predsednik Srbije.

Bonus video:

01:11

Dodik posle sastanka sa Vučićem, Dačićem i Brnabić: Republika Srpska nikada nije imala važniju posetu

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.