PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U POSETI BANJALUCI: Povod obeležavanje Dana grada!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Youtube

svečanost

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA U POSETI BANJALUCI: Povod obeležavanje Dana grada!

Vučić će se tokom boravka sastati sa predsedavajućim Predsedništvom BiH Miloradom Dodikom i predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Banjaluku gde će mu na Svečanoj akademiji povodom obeležavanja Dana grada biti uručen ključ Grada Banjaluke sa Poveljom počasnog građanina.

Vučić će se tokom boravka sastati sa predsedavajućim Predsedništvom BiH Miloradom Dodikom i predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović, saopštila je pres služba predsednika.

Tokom posete predviđen je i sastanak Visokog saveta za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, a nakon njega izajave za medije.

U delegaciji Republike Srbije, koju predvodi predsednik Vučić, biće i predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali.

Dačić će se u Banjaluci odvojeno sastati sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem, a Brnabić će razgovarati sa kolegom Radovanom Viškovićem, saopšteno je iz pres službe predsednice RS.

Bonus video:

01:44

PREDSEDNIK VUČIĆ O PLANOVIMA: Do avgusta otvaranje dela KC u Beogradu železnica Beograd - Novi Sad za godinu KURIR TELEVIZIJA

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.