MINISTARKA KISIĆ TEPAVČEVIĆ PONOVO ODUŠEVILA CELU SRBIJU SVOJIM STAJLINGOM: Jedan DETALJ svima zapao za oko! (FOTO)
Darija Kisić Tepavčević, Foto: Printscreen/TV Pink

SVA PAŽNJA NA NJOJ

MINISTARKA KISIĆ TEPAVČEVIĆ PONOVO ODUŠEVILA CELU SRBIJU SVOJIM STAJLINGOM: Jedan DETALJ svima zapao za oko! (FOTO)

Kao i do sada, u večerašnjoj emisiji Hit Tvit, ona je izabrala odevnu kombinaciju koja je gledaoce ispred malih ekrana ostavila oduževljenim

Objavljeno:

Od kako se pojavila u javnosti, Darija Kisić Tepavčević svojim šarmom, ali i odevnim kombinacijama privlači veliku pažnju, pa je zbog toga često predmet komentarisanja ozbiljnih modnih kritičara.

Kao i do sada, u večerašnjoj emisiji Hit Tvit, ona je izabrala odevnu kombinaciju koja je gledaoce ispred malih ekrana ostavila oduževljenim.

Tepavčevićeva je za ovu priliku izabrala bordo komplet sakoa i pantalone koji ne može proći nezapaženo. Uz diskretnu šminku i oblikovanu frizuru, ovaj odabir je potpuno otvorio njeno lice naglašavajući lepe crte i prirodnu lepotu.

Ono što je posebno zapalo za oko pažljivijim analitičarima njenog stajlinga jeste veština kojom ona usklađuje boje svoje kombinacije. Diskretna majica ispod sakoa je bež boje, kao i ukusne cipele na nogama. Na prvi pogleda, bordo i bež bi se činili kao nespojiva kombinacija, ali, Darija Kisić Tepavčević je još jednom pokazala da je u vrlu liste javnih ličnosti koje umeju da se obuku veoma ukusno.

Darija Kisić Tepavčević
foto: Printscreen/TV Pink

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.