PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO NOVE FABRIKE U VIŠE GRADOVA SRBIJE: Uskoro slede otvaranja
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

ULAGANJA

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO NOVE FABRIKE U VIŠE GRADOVA SRBIJE: Uskoro slede otvaranja

On je dodao da stiže i Vicerbo u Valjevo uskoro, te poručio da će uskoro otići u taj grad da potpiše ugovor, kao što je i obećao

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će uskoro biti otvorene nove fabrike u više gradova u Srbiji.

"Idem uskoro da otvaram Kyungshin holding u Smederevskoj Palanci, i tamo idem pre Brisela da otvorim. Radiće 700 ljudi, već je zaposleno 204, reč je o korejskoj kompaniji. Izvanredna kompanija. Znate šta će to da znači da Smedervsku Plaanku? Čudo", rekao je Vučić na B92.

On je dodao da stiže i Vicerbo u Valjevo uskoro, te poručio da će uskoro otići u taj grad da potpiše ugovor, kao što je i obećao.

Tu je, dodao je, i Beri Kalebo, fabrika najvećeg proizvođača čokolade na svetu.

"Otvaramo fabriku u maju, to je fabrika najvećeg proizvođača čokolade na svetu, tako da će Novi Sad da dobije titulu slatkog grada. U Priboju ćemo imati otvaranje fabrika, u Staroj Pazovi - MTU, fantastična investiciju, da mi u Srbiji gradimo najvažnije delove za avione. Pravićemo I displeje za Mercedese" rekao je Vučić i poručio da bi sve to moglo da se realizuje potrebno je biti zdrav i raditi.

Važno je, ponovio je Vučić, da se građani vakcnišu. On je takođe naveo da je ulaganje u biomedicinu, biotehnologiju, odnosno u zdravstvo budućnost.

"Virusa će biti još. Menjaće svoje vakcine i Fajzer i Kinezi. Svi. Sledeće godine ćete da primite od istih proizvođača drugačije vakcine zato što sve napreduje. Svi će da vide svoje slabosti, da vide da li treba češće ili da se poveća doza", rekao je on i dodao da ćemo bar narednih pet godina morati da se vakcnišemo.

"A od svega toga vam zavisi posao, život, ekonomija", rekao je Vučić.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.