Ispovest ćerke Đorđa Balaševića: Zašto sam izašla iz Demokratske stranke
Foto: Stefan Jokić

Bebina priča

Ispovest ćerke Đorđa Balaševića: Zašto sam izašla iz Demokratske stranke

U svojoj ispovesti Beba Balašević je podvukla da se iza njenog napuštanja Demokratske stranke ne krije prelazak u neku drugu stranku, i da je još uvek sama sebi “jedina alternativa
Objavljeno: 09:38h

Poslanica Demokratske stranke u Skupštini Vojvodine, Jelena Balašević, napustila je tu stranku na dan izbora, a razloge ove svoje odluke obrazložila je na svom Fejsbuk profilu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U svojoj ispovesti Beba Balašević je podvukla da se iza njenog napuštanja Demokratske stranke ne krije prelazak u neku drugu stranku, i da je još uvek sama sebi “jedina alternativa”.

Njen status objavljujemo u celosti:

" Zašto sam izašla iz Demokratske stranke...

Kad neko kaže da su ga na određeni čin primorali 'lični razlozi', obično se podrazumeva da je u problemima o kojima ne želi da priča... Razočaranje mi se čini kao sasvim solidan lični razlog, ali mislim da se ipak neću pozivati na taj 'prvi amandman', kad je napuštanje stranaka u pitanju.

foto: Facebook / Beba Balašević

Doduše, isčlanila sam se iz DS-a iz veoma ličnih razloga, ali definitivno nisam u problemima, pa, samim tim, nemam ništa protiv da i kažem koju reč o tome.

Moj prvi lični razlog je utisak da se sve to oko biranja novog rukovodstva moralo upriličiti neposredno nakon očitog debakla na izborima, bez davanja šanse mešetarima i lobistima da se organizuju, i onda višemesečno glože oko toga da li sad za lidera treba izabrati nekog ko je stranku prvi načeo, nekog ko je stranku opasno srozao, ili nekog ko će stranku do kraja dotući?

Da ne bude zabune, nisam imala svog favorita. Naprotiv.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.