Vučić objašnjava: Imamo pare, dali smo pare, aman, kad ti damo, uradi! (FOTO)
Foto: FoNet

želi projekte

Vučić objašnjava: Imamo pare, dali smo pare, aman, kad ti damo, uradi! (FOTO)

- Iz različitih ministarstava možete da dobijete novac, ali vi morate da dođete s projektima - rekao je premijer Aleksandar Vučić
Objavljeno:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da država želi da ulaže novac, te da traži nove izvore rasta kako bi podstakla investicije. Potrebno je, kako kaže, da građani obezbede projekte.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić je, obilazeći opštinu Žagubica, meštanima sela Sige i Milanovac rekao da jeSrbija, prvi put u novijoj istoriji, uspela da ostvari suficit u prvih devet meseci, koji iznosi 270 miliona evra, i da zato sada postoje uslovi da se taj novac više raspodeljuje.

Pogača, so i kolce: Pogledajte kako je u selu Sige dočekan srpski premijer (FOTO) - Iz različitih ministarstava možete da dobijete novac, ali vi morate da dođete s projektima... Ne interesuju me partije, važno je samo da dođete s projektima. Spremni smo, ako hoće neko da pravi fabriku, da obezbedimo sve pristupne saobraćajnice, samo dođite s projektima - rekao je Vučić.

foto: FoNet

On je dodao da nije problem da se izgradi put, ali da je potrebno da se vide moteli i hoteli oko Gornjačke klisure, nova ulaganja kod Krupanjskog vrela, da se pozovu turisti kako bi u tom kraju trošili novac. Premijer je rekao da država želi da uloži u homoljski i beljanički kraj, kako bi ljudi tu mogli da žive, a ne da preživljavaju. - Pričali smo danas o pravcu Žagubica - Bor, koji je 49 kilometara, o kraćem putu Despotovac - Bor, od 37 kilometra, kao i o širenju puta Paraćin - Zaječar, i ako nam budu ovako prihodi išli, onda ćemo moći da ulažemo u sve te puteve i povezivanje - rekao je Vučić, dodajući da izgradnja tih puteva ima smisla jedino ako se produže ka Boru.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.