ŠOK OBJAVA ŠEŠELJEVOG SINA: Pozdrav od pe*era
Aleksandar Šešelj, Foto: Printscreen / Youtube

ŠEŠELJ

ŠOK OBJAVA ŠEŠELJEVOG SINA: Pozdrav od pe*era

Šešelj je objavio i fotografiju grafita "Pozdrav od pedera" koja upućuje na to da iza vandalskog napada na prostorije SRS stoje pripadnici LGBT pokreta

Objavljeno:

Zamenik predsednika Srpske radikalne Aleksandar Šešelj objavio je na Tviteru da su razbijene prostorije te partije u Kruševcu.

Uz to, Šešelj je objavio i fotografiju grafita "Pozdrav od pedera" koja upućuje na to da iza vandalskog napada na prostorije SRS stoje pripadnici LGBT pokreta.

- Sinoć su razbijena stakla na prostorijama Gradskog odbora SRS u Kruševcu sa porukom „Pozdrav od pedera". Ko sad širi mržnju i progon? Šta kaže dežurni branilac ljudskih prava i sloboda @AntonMilan na ovaj fašizam i netoleranciju? - napisao je Šešelj.

Ubrzo je stigao i odgovor Antonijevića.

- Sve ste pobrkali, umesto dežurnog branioca, vama treba dežurni tužilac, da se vidi ko to radi. Verujte mi, retko koji gej baca cigle na izloge, ali ko zna, u svakom žitu ima kukolja. Eto, prošao vam je još jedan dan u politici, idemo dalje i javite kada vam država pronadje krivce - naveo je Antonijević.

Sve se završilo novom porukom Šešelja

Gospodine Antonijeviću, ja sam mislio da ćete vi, u skladu sa vašom demokratičnošću i evropskim pogledima na svet, smoći snage da osudite ovaj vandalizam. Ali eto prošao je još jedan dan, niste nas još zabranili i nisu počeli da nas gađaju ciglama u glavu. Dobro je! - zaključio je Šešelj

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.