ANA GROZDANOVIĆ SVIM SILAMA BRANI SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Besna uputila teške reči povodom snimanja serije o njemu!
Foto: Instagram

nezadovoljna!

ANA GROZDANOVIĆ SVIM SILAMA BRANI SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Besna uputila teške reči povodom snimanja serije o njemu!

Ogorčena zbog snimanja aktuelne serije "Porodica"

Objavljeno: 18:56h

Mlada političarka i aktivistkinja Socijalističke partije Srbije - Ana Grozdanović, oglasila se povodom snimanja aktuelne serije "Porodica", koja pripoveda sudbinu bivšeg predsednika Slobodana Miloševića. Ona se do sada pokazala kao neko ko ima jasno izražen stav povodom svih aktuelnih dešavanja.

Naime, Grozdanović je nezadovoljna i ogorčena povodom spomenute serije iskazala javno svoj stav i kritike na društvenoj mreži, a kako navodi, upravo serijom nije zadovoljna jer se od porodice Milošević pravi karikatura i negoduje način kako je generalno sama porodica predstavljena u seriji. U prilogu ispod možete pogledati njenu celokupnu objavu vezanu za čitavu situaciju i spornu seriju:

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Što se tiče serije, u suštini nisam zadovoljna serijom i kako je porodica Milošević u seriji prikazana. Međutim, velika je stvar da smo o tome počeli da snimamo seriju i da o tome govorimo. I ako se autori bave porodicom Milošević, gledaoci imaju prilike da vide kakvi su zapravo tadašnji lideri DOS-a. (neodlučnost Koštunice, vojnog i policijskog vrha, kršenjem zakletve, spremnost Đinđića da se služi podmetanjima neistina, da sve vrednosti stavi u službu projektivanog cilja da se Milošević mimo ustava i zakona izruči hagu! Od porodice je napravljena karikatura, da se omalovaže ti odnosi i vrednosti koje je ta porodica čuvala. Autori se podsmevaju odnosu oca prema ćerki, a ja kao ženska osoba to stvarno gledam sa divljenjem, jer to pokazuje brigu i ljubav prema deci. To je najuzvišeniji osećaj ljubav, a oni se sprdaju sa tim. Mira je bila profesor univerziteta, Sloba je bio državnik koji se usudio da se suprotstavi najvišem svetskom zlu i onda sada dođe neki prostak koji bi da ocenjuje. - napisala je nezadovoljna i besna Grozdanović na svom Instagram storiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.