DRAŠKO STANIVUKOVIĆ KOMENTARISAO VUČIĆA: Otkriveno je šta zaista misli o predsedniku Srbije! (FOTO)
Aleksandar Vučić, Draško Stanivuković, Foto: Printscreen youtube

iskren

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ KOMENTARISAO VUČIĆA: Otkriveno je šta zaista misli o predsedniku Srbije! (FOTO)

Nakon donacije vakcina BiH!

Objavljeno: 10:52h

Dok proces nabavke vakcina i imunizacije protiv Kovida-19 u zemljama Evropske unije ide daleko sporije i komplikovanije od očekivanog, Srbija je u punom zamahu.

U Evropskoj uniji su odobrene tri vakcine - kompanija Fajzer, Moderna i AstraZeneka, a Srbija nudi Fajzer, AstraZeneku, ali i rusku Sputnjik i kinesku Sinofarm vakcinu.

Srbija je Bosni i Hercegovini donirala kontigent AstraZeneka vakcina, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je na vlastima BiH da odluče kako će ih koristiti.

Vučić je onima koji imaju primedbe na vakcine, rekao da Srbija sada ima četiri vakcine i da BiH može da traži koju hoće, a da će Srbija uskoro nabaviti i vakcinu proizvođača „Moderna“.

Upravo ovim povodom, oglasio se i Draško Stanivuković koji uputio komplimente predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

- Veliko bravo za predsednika Srbije@avucic za sve što je učinio kroz organizaciju celog procesa vakcinacije, a pogotovo što je omogućio da i građani Republike Srpske i Federacije BiH, ravnopravno, mogu učestvovati u tome. Pokazali ste koliko toga je moguće ukoliko je sistem dobro organizovan. Ovo je za nas važna poruka koja dodatno naglašava koliko svakim danom treba da jačamo i negujemo odnose sa bratskom nam Srbijom, naveo je Draško na Tviteru.

Podsećamo, Aleksandar Vučić je uručio 2. marta Sarajevu 10.000 AstraZeneka vakcina protiv COVID-19 za Federaciju BiH, jedan od dva entiteta u Bosni i Hercegovini.

Na drugoj strani drugi entitet Republika Srpska je do sada nabavio 22.000 ruskih Sputnik V vakcina, od toga 2.000 donacija Srbije.

Nakon, ovog tvita, usledili su mnogobrojni komentari, a retko ko je ostao bez stava.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.