Vučić u SAD: Srbija kao deo rešenja, a ne problema!
Foto: Fonet

Poseta premijera americi

Vučić u SAD: Srbija kao deo rešenja, a ne problema!

Premijer će predvoditi srpsku delegaciju na otvaranju debate u Generalnoj skupštini UN pod nazivom “Ciljevi održivog razvoja – globalni napori u cilju transformacije sveta”
Objavljeno: 13:25h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić boravi u poseti SAD, tokom koje će učestvovati na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, govoriti na godišnjem skupu Fondacije “Klinton” i imati niz bilateralnih susreta sa državnim zvaničnicima i predstavnicima poslovnog sveta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premijer će predvoditi srpsku delegaciju na otvaranju debate u Generalnoj skupštini UN pod nazivom “Ciljevi održivog razvoja – globalni napori u cilju transformacije sveta”. Ključne teme biće rat u Siriji i globalna izbeglička kriza, pa će govor premijera Srbije, koja je zajedno sa EU radila na ublažavanju posledica migrantske krize, biti veoma značajan.

Vučić će govoriti i na godišnjem skupu Fondacije “Klinton”, na panelu o pomirenju na Balkanu dve decenije posle Dejtonskog sporazuma, koji će, kako je najavljeno, moderirati osnivač fondacije i bivši predsednik SAD, Bil Klinton.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.