Incident: Ministar samoproglašenog Kosova besan napustio konferenciju u Bratislavi!
Foto: Wikipedia/January

Ne priznaju kosovo za državu

Incident: Ministar samoproglašenog Kosova besan napustio konferenciju u Bratislavi!

Imajući u vidu da je reč o međunarodnoj konferenciji, a ne regionalnoj inicijativi, Slovačka je tzv. Kosovo predstavila u skadu sa Rezolucijom 1244, što je naljutilo ministra unutrašnjih poslova lažne države
Objavljeno:

Na ministarskoj konferenciji Praškog procesa povodom migrantske krize koja se danas održava u Bratislavi, a na kojoj učestvuje i potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, domaćin Slovačka je potpuno ignorisala zahteve samoproglašene države Kosovo da oni na skupu budu predstavljeni u skladu sa Briselskim sporazumom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Imajući u vidu da je reč o međunarodnoj konferenciji, a ne regionalnoj inicijativi, Slovačka je tzv. Kosovo predstavila u skadu sa Rezolucijom 1244, što je naljutilo ministra unutrašnjih poslova lažne države Skendera Hiseinija. On je od juče lobirao da se Kosovo predstavi u skladu sa Briselskim sporazumom, međutim taj zahtev mu nije prihvaćen i on je zbog toga danas napustio konfereciju. Domaćin tome nije pridao nikakav značaj, već je sastanak odmah nastavljen kao da se ništa nije dogodilo.

Inače, Stefanović je na konferenciji povodom migrantske krize poručio da ona nije prevaziđena i nije prošlost, već budućost Evrope. On je ponovio da je potrebno pronaći sveobuhvatno i dugoročno rešenje.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.