Vučić nastavlja posetu Parizu, danas s Valsom! (FOTO)
Foto: Vlada Srbije

Drugi dan u Francuskoj

Vučić nastavlja posetu Parizu, danas s Valsom! (FOTO)

Vučić će razgovarati i sa predsednikom Skupštine Klodom Bartoloneom, guvernerom Razvojne banke Saveta Evrope Rolfom Venzelom, a tom prilikom dve strane će potpisati sporazum o saradnji
Objavljeno: 09:48h

Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić nastavlja trodnevnu posetu Parizu, a danas će razgovarati sa francuskim kolegom Manuelom Valsom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić će razgovarati i sa predsednikom Skupštine Klodom Bartoloneom, guvernerom Razvojne banke Saveta Evrope Rolfom Venzelom, a tom prilikom dve strane će potpisati sporazum o saradnji.

foto: Vlada Srbije

Premijer će danas govoriti na konferenciji o Srbiji u poslovnoj asocijaciji "Biznis Frans", gde će biti predstavljeni privredni potencijali Srbije, a potom će se sastati sa predstavnicima velikih francuskih kompanija, koje imaju projekte u Srbiji, uključujući Suec Envajronment (Suez Environment), Vinči Aeroport, Veolia, Alstom, Dalkia, Šnider Elektrik i Erbas.

foto: Vlada Srbije

Premijer će održati i predavanje na Univerzitetu "Sienses Po Pariz" na temu "Stabilan Balkan kao uslov napretka Evrope".

Vučić je u Pariz doputovao juče popodne gde je dočekan uz najviše državne počasti, na trgu ispred memorijalnog i muzejskog kompleksa Dom invalida (Le grand Cour de Invalides), dočekao francuski državni sekretar za evropske poslove Arlem Dezir.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.