Kineski ambasador odlepio na srpsku seksi ministarku! (FOTO)
Foto: Ministarstvo Pravde

pogledajtte kako je oduševljen

Kineski ambasador odlepio na srpsku seksi ministarku! (FOTO)

Ambasador Kine je čestitao Kuburovićevoj na imenovanju za ministra pravde
Objavljeno: 13:34h

Ministar pravde Nela Kuburović razgovarala je danas sa ambasadorom Kine u Srbiji Li Mančangom, sa kojim se saglasila da Srbija i Kina imaju tradicionalno dobre i prijateljske odnose, kao i da su politički odnosi dve zemlje na izuzetno visokom nivou.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Kuburović i Mančang su na sastanku istakli da su dve zemlje u proteklom periodu poptisale veliki broj sporazuma koji će unaprediti saradnju dve države u svim društvenim oblastima, a posebno kada je u pitanju interesovanje potencijalnih kineskih investitora za ulaganje u Srbiju. Ambasador Kine je čestitao Kuburović na imenovanju za ministra pravde, te istakao da očekuje punu saradnju između kineskog i srpskog Ministarstva pravde.

foto: Ministarstvo Pravde

Kuburović i Mančang su ukazali i da su Kina i Srbija u proteklom periodu već intezivirale saradnju u oblasti pravosuđa, budući da je delegacija sudija iz Kine bila u poseti srpskim pravosudnim institucijama, a predstavnici našeg pravosuđa u uzvratnoj poseti. Kuburović je poručila da je Ministarstvo pravde na raspolaganju za svaku vrstu saradnje i da je spremno za zaključivanje bilateralnih ugovora kojima će se na još bolji način regulisati pravna saradnja dve zemlje.

Ono što je nama bilo zanimljivo je da je ambasador uradio jednu stvar van protokola. Pored rukovanja jednom, i drugom rukom je "prigrabio" našu najlepšu ministarku.

Ne zameramo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.