Firer ekskluzivno za Espreso: Neću marširati Srbijom, ne organizujem nikakav skup u Beogradu!
Foto: Instagram/Gorandvd

oglasio se povodom najavljenog skupa

Firer ekskluzivno za Espreso: Neću marširati Srbijom, ne organizujem nikakav skup u Beogradu!

Zašto uopšte zovete mene, pitajte NCF, oni su registrovano udruženje, sigurno će vam sve reći, poručuje Davidiović u izjavi za naš portal
Objavljeno: 18:26h

Kao bum odjeknula je vest da ozloglašena neonacistička organizacija koja sledi ideje Gorana Davidovića Firera, “Nacionalni srpski front” (NSF), organizuje protest u Beogradu, zakazan za 1. oktobar. Kako kažu, ovim protestom žele hitan prekid evrointegracija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako piše na njihovom sajtu, oni se zalažu za potpunu slobodu našeg naroda i boriće se beskompromisno za stvaranje države srpskog naroda. Poznati su po sleđenju fašističkih ideologija, iako to javno nikad ne priznaju.

Prema pisanju beogradskih medija, Goran Davidović Firer, sprema "marš Srbijom" 1. oktrobra na Trgu republike, a nadležni u to nisu upućeni.

Mi smo uspeli da stupimo u kontakt s Davidovićem, u želji da saznamo šta se sprema na "Srpskom maršu", kao i da li će on prisustvovati.

Ipak, odgovor nije bio ono što smo očekivali.

foto: Printskrin/gorandavidovic.com

Firer za naš portal kaže da živi u Trstu i da zbog "tehničkih razloga" neće prisustvovati. Nije odavao utisak kao da je previše upućen ili zainteresovan.

- Nalazim se u Trstu i neću biti tu. Zašto uopšte zovete mene, pitajte NCF, oni su registrovano udruženje, sigurno će vam sve reći - poručuje Firer.

Na pitanje o protestu i malo podrobnijem objašnjenju razloga skupa, osim prekida evrointegracija, kao i zašto nadležni organi i policija nisu obavešteni, nije imao odgovor.

- Pa ne znam, pozovite njih. Ja nema ništa sa skupom. A siguran sam da će blagovremeno javiti sve, ima još vremena do prvog. I vas ako zanima moraćete da sačekate, pa će vam objasniti - ističe Davidović u izjavi za naš portal.

O gašenju stranice Nacionalnog srpskog fronta od strane Fejsbuka nije želeo mnogo da komentriše, već je samo rekao:

"Gasili su i meni, to je neka politika Fejsbuka".

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.