Nacista Firer hoće ponovo da paradira Srbijom: Najavljen Srpski marš za 1. oktobar!
Foto: Printskrin/gorandavidovic.com

ko ovo dozvoljava?

Nacista Firer hoće ponovo da paradira Srbijom: Najavljen Srpski marš za 1. oktobar!

Organizacija koja na osnovu simbola kvislinške vlade Milana Nedića napraviće protest za hitan prekid EU integracije pod sloganom “Slava naciji – stop okupaciji”
Objavljeno: 09:32h

“Nacionalni srpski front” (NSF), ozloglašena neonacistička organizacija koja sledi ideje Gorana Davidovića Firera, nedeljama najavljuje “Srpski marš” za 1. oktobar na Trgu republike, a da niko od nadležnih ne zna za to, objavio je "Blic" u današnjem izdanju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Organizacija koja na osnovu simbola kvislinške vlade Milana Nedića nedvosmisleno sledi ideologiju fašizma iako to zvanično ne potvrđuje, napraviće, kako pišu na Tviteru, protest za hitan prekid EU integracije pod sloganom “Slava naciji – stop okupaciji”. Iako u NSF – u na sva usta najavljuju skup, nadležne služe i policija i dalje ništa ne znaju o “Srpskom maršu”.

foto: Printskrin/gorandavidovic.com

- Ako je reč o šetnji koja će se odvijati na saobraćajnicama, potrebno je to prijaviti barem 15 radnih dana pre skupa. To znači najkasnije do kraja ove nedelje. Zasad ništa ne znamo o tom skupu – rekli su za “Blic” u policiji.

Zanimljivo je da je nedavno NSF – u, kako i sami obaveštavaju na svom sajtu, Fejsbuk ujinuo profil zbog širenja mržnje, što oni tumače kao “ukidanje slobode govora”.

Na tviter profilu “Nacionalnog srpskog fronta” mogu se videti i tvitovi Gorana Davidovića Firera, vođe zabranjene organizacije “Nacionalni stroj”.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.