KUKAN: Nakon razgovora sa Dačićem definisaćemo okvir Međustranačkog dijaloga
Ivica Dačić, Foto: TANJUG / RADE PRELIC

razgovori

KUKAN: Nakon razgovora sa Dačićem definisaćemo okvir Međustranačkog dijaloga

U pregovaračkom timu Evropskog parlamenata kažu da će se sa Ivicom Dačićem u ponedeljak od 11 časova "razgovarati o svemu"

Objavljeno:

Jedan od posrednika Evropskog parlamenta u Međustranačkom dijalogu u Srbiji, Eduard Kukan, očekuje da će se nakon razgovora sa predsedavajućim Narodne skupštine Srbije, Ivicom Dačićem, definisati okviri druge faze ovih pregovora.

"Mi još nemamo ništa na papiru. Bili bismo vrlo zadovoljni da se 1. marta dogovorimo kako i šta dalje, ali i ko će sve od opozicionih stranaka pristati da učestvuje u pregovorima", poručio je Kukan za Tanjug.

U pregovaračkom timu Evropskog parlamenata kažu da će se sa Ivicom Dačićem, kao domaćinom Međupartijskog dijaloga, u ponedeljak od 11 časova "razgovarati o svemu", a da se traži i "formula" kako bi ovaj proces obuhvatio i opozicione stranke koje nisu zastupljene u Narodnoj skupštini, a koje žele da učestvuju u dijalogu.

"Sa naše strane mi smo spremni da uradimo sve što možemo i najbolje što možemo kako bismo pomogli Srbiji", kaže Eduard Kukan.

On ocenjuje da će se u narednim danima "nešto definisati" oko nastavka Međupartijskog dijaloga u Srbiji, ali i da se mora sačekati do konkretnih rezultata.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.