ŠTA JE PROBLEM SA JOVANJICOM? DRŽAVA JE RAZREŠILA SLUČAJ I UHAPSILA LJUDE! Vučić prokomentarisao aferu
Država razrešila taj slučaj, Foto: Tanjug Printscreen

PREDSEDNIK

ŠTA JE PROBLEM SA JOVANJICOM? DRŽAVA JE RAZREŠILA SLUČAJ I UHAPSILA LJUDE! Vučić prokomentarisao aferu

On je upitao šta je afera u Jovanjici, da li to, što su se, kaže, pojavila dvojica koja nešto imišljaju, pa izgube i privatno na sudu

Objavljeno:

Šta je afera u Jovanjici, država je razrešila taj slučaj i uhapsila ljude, upitao je danas predsednik Aleksadnar Vučić komentarišući amandman na izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji, a koji se odnosi na slučaj Jovanjice, Telekoma i Krušika.

Na novinarsko pitanje kako komentariše izveštaj EP, odnosno amandmane na izveštaj, od kojih se u jednom navodi i zahtev nekolicine poslanika za rezultatima u slučajevima Krušik, Jovanjica, Telekom, i šta će Srbija uraditi po tom pitanju, Vučić je odgovorio: "Da se razreši afera Jovanjica? Država je razrešila, pohapsila ljude. Ili mislite valjda da država treba da reaguje na Jovanjicu onako kako vi reagujete ili da formrianmo novu državu Jovanjicu da bi neko bio zadovoljan?".

On je upitao šta je afera u Jovanjici, da li to, što su se, kaže, pojavila dvojica koja nešto imišljaju, pa izgube i privatno na sudu.

"Mislite da lažima neko može da ostvaruje politički profit? Ne može, pa makar bio iz Evropskog parlamenta", rekao je Vučić.

"Šta je problem u Jovanjici? Izgleda da niko ne zna, osim što volite da slušate razne priče, jer kada god pitam - niko ne zna ništa da mi kaže osim gluposti koje slušam od pojedinih secikesa, koje drugo i ne znaju da kažu", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.