PREDSEDNIK HITNO TRAŽIO DA SE POŠALJU VAKCINE CRNOJ GORI! Andrija Mandić otkrio detalje razgovora sa Vučićem!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Pink

hitna odluka

PREDSEDNIK HITNO TRAŽIO DA SE POŠALJU VAKCINE CRNOJ GORI! Andrija Mandić otkrio detalje razgovora sa Vučićem!

Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović prethodno je najavio da će premijerka Ana Brnabić predati donaciju premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću.

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je pismo premijerki Ani Brnabić u kojem je tražio da Vlada Srbije pošalje Crnoj Gori vakcine u roku od 24 sata, naveo je sinoć lider Demokratskog fronta CG Andrija Mandić.

On je na svom Tviteru nalogu napisao da je juče razgovarao sa predsednikom Srbije o vakcinama i zahvalio Srbiji što misli na Crnu Goru u ovim teškim momentima.

"Upravo sam obavio razgovor sa predsednikom Srbije gospodinom Aleksandrom Vučićem. On je uputio pismo premijerki gospođi Ani Brnabić tražeći da Vlada Srbije, u roku od 24 sata, pošalje Crnoj Gori prvi kontingent vakcina", napisao je Mandić na svom Tviter profilu.

"Živela bratska Srbija! Živela Crna Gora", dodao je Mandić.

Potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović prethodno je najavio da će premijerka Ana Brnabić predati donaciju premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću, a ministarka zdravlja CG Jelena Borovinić Bojović potvrdila da će danas na podgorički aerodrom stići 2.000 doza ruske vakcine "Sputnjik Ve" koje su obezbeđene u dogovoru sa Srbijom.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.