PREDSEDNIK VUČIĆ: Narod i građani hoće državu u kojoj ćemo se obračunati sa KRIMINALOM
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

rezultati

PREDSEDNIK VUČIĆ: Narod i građani hoće državu u kojoj ćemo se obračunati sa KRIMINALOM

On je na tv Pink poručio da će biti uhapšeni i najviši nosioci državne vlasti ako su bili umešani u bilo koju koruptivnu radnju

Objavljeno:

Narod i građani hoće državu u kojoj ćemo se obracunati sa krminalom, bez obzira na stranačku pripadnost, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je na tv Pink poručio da će biti uhapšeni i najviši nosioci državne vlasti ako su bili umešani u bilo koju koruptivnu radnju.

Upitan da komentariše pismo Vladimira Đukanovića u kome ga poziva da se obračuna sa mangupima u sopstvenim redovima, Vučić je rekao da Đukanović ume nekada da reaguje suviše emotivno, ali i da niko u stranci ne može da krši zakon.

Vučić je istakao da je SNS donela najbolji rezultat za Srbiju i promenila Srbiju, ali i da sve nije idealno. On je naveo da je snaga stranke u tome kada to vidite i u tome da ne postanete ono što je postala Demokratska stranka, već da radite posao za zemlju.

Govoreći o policiji rekao je da je zasluga za hapsenje poslednje kriminalne gurpe ogromna, kao i BIA-e i da su sve vreme rizikovali svoje živote, ali da su uradili važan posao.

Na pitanje povodom bezbednosti direktora policije Vladimira Rebića, koji je rekao da se ne oseća sigurno, rekao je da ga razume ali i da smatra da su besmislice da se Rebić povezuje sa Belivukom.

"Nije argument to što je sedeo na stadionu pored Belivuka", istakao je Vučić.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.