MILOŠ VUČEVIĆ U USIJANJU DANA: Pretila je opasnost da grupa Velje Nevolje nadmaši Zemunski klan (KURIR TELEVIZIJA)
Usijanje dana, Foto: Kurir Televizija Printscreen

POTPREDSEDNIK SNS NA KURIR TV

MILOŠ VUČEVIĆ U USIJANJU DANA: Pretila je opasnost da grupa Velje Nevolje nadmaši Zemunski klan (KURIR TELEVIZIJA)

Gradonačelnik Vučević čestitao je na društvenim mrežama policiji i ministru Vulinu na, kako je naveo, velikom koraku u nastavku obračuna sa organizovanim kriminalnim grupama

Objavljeno:

Gost emisije Usijanje dana u 19.30 časova na Kurir televiziji je gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević.

Gradonačelnik Vučević čestitao je na društvenim mrežama policiji i ministru Vulinu na, kako je naveo, velikom koraku u nastavku obračuna sa organizovanim kriminalnim grupama.

Otkrivamo da li lisice na rukama onih, koji su označeni kao deo kriminalnog klana, pokazuju dalji smer rada Vlade.

Usijanje
foto: KURIR TELEVIZIJA PRINTSCREEN

- Ovo je čvrst pokazatelj da je država uvek jača od bilo koje kriminalne organizacije. Od sablje nismo imali ovakvu akciju. Pretila je opasnost da ta grupa uz potpuro nekih još jače ugrozi sistem. Policija je pokazala sposobnost, kaže Vučević.

- MIsim da je bilo saradnje sa državnim ogranima, na pojedinačnom nivou, razmišljali su i o atentatima. Sad nas čeka dugačak proces. Ovo je velika stgvar i udarac mafiji. Mi moramo da proteramo sve bande iz regiona, Srbija ne treba da bude sigurna kuća za njih, da unose strah kod naših građana, kaže Vučević.

Usijanje
foto: KURIR TELEVIZIJA PRINTSCREEN

- Vrlo je složeno skupiti dokaze da možete da izađete pred sud, ali mišljenja sam da je policija skupila dovoljan broj dokaza da to sad dobije proces i da će predmet biti kvalitetan. Srbija vapi za mirom i pravdom, ali da ne bude dileme, opet će država morati da se obračunava sa nekim drugim, ali policija i država smeju da urade ono što građani očekuju, kaže Vučević.

- Vakcinacija je pokazalaozbiljan pristup države, verujem da će država na meni neverovatan način da nastavi nabavku vakcina.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.