JOŠ JEDNA POTVRDA POVERENJA: Ubedljiva pobeda kandidata SNS na izborima za savete MZ u Malom Zvorniku
Srpska napredna stranka, Foto: Printscreen Twitter

POBEDA

JOŠ JEDNA POTVRDA POVERENJA: Ubedljiva pobeda kandidata SNS na izborima za savete MZ u Malom Zvorniku

Izlaznost građana bila je 22,68 odsto, a biračko pravo iskoristilo je 3.115 građana

Objavljeno:

Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka pobedili su juče na izborima za savete u svih 11 mesnih zajednica na području Malog Zvornika.

Opštinski odbor SNS saopštio je da je u pet mesnih zajednica opštine birano po pet, a u preostalim po tri člana članova saveta. Sva 43 mesta osvojili su kandidati podržani od SNS koja je u savetima imala većinu i u prethodnom mandatu.

Izlaznost građana bila je 22,68 odsto, a biračko pravo iskoristilo je 3.115 građana od ukupno upisanih 13.735 birača na teritoriji malozvorničke opštine. SNS ističe da je među novoizabranim članovima "dosta mladih i uzornih građana kojima su sugrađani ukazali poverenje" i da je ovakav rezultat "još jedna potvrda poverenja koje građani imaju u lokalnu vlast u Malom Zvorniku koju predvodi SNS, ali i potvrda poverenja koje SNS i njen predsednik Aleksandar Vučić uživaju u čitavoj Srbiji".

Izbori za Savete mesnih zajednica u Malom Zvorniku trebalo je da budu održani 28. novembra, ali je na području opštine proglašena vanredna situacija zbog loše epidemijske situacije pa su odloženi.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.