NAJVEĆE ZLO U SRBIJU DOLAZI IZ CRNE GORE! Ministar Vulin: Klanovi lako nalaze vojnike u našoj zemlji
Aleksandar Vulin, Foto: MUP

KRUPNI KRIMINAL

NAJVEĆE ZLO U SRBIJU DOLAZI IZ CRNE GORE! Ministar Vulin: Klanovi lako nalaze vojnike u našoj zemlji

Jedna od definicija organizovanog kriminala je povezanost kriminalaca sa nekim ko donosi odluk

Objavljeno:

Država je objavila rat mafiji: narko-dilerima, svima koji su uključeni u korupciju, bahatim vozačima zbog kojih nam stradaju deca na ulicama, nasilnicima zbog kojih ispaštaju nedužni...

Vodeću ulogu u tome ima Ministarstvo unutrašnjih poslova, a ministar Aleksandar Vulin gost je "Usijanje dana" na Kurir televiziji.

Vulin govori o planovima u vezi sa najavljenom borbom protiv mafije, sprezi kriminalnih grupa i predstavnika različitih nivoa vlasti, uslovima u kojima radi policija, kao i da li mu smeta što ga nazivaju "poltronom" kad hvali predsednika Srbije.

"Jedna od definicija organizovanog kriminala je povezanost kriminalaca sa nekim ko donosi odluke. Nema krupnog kriminala bez države. Država se bori. Predsednik Vučić ništa ne govori uzalud, zato ga slušajte. Nije on bez razloga pre nekoliko meseci objavio rat mafiji", počeo je Vulin.

"Kao što ste mogli da vidite, u poslednjih nekoliko meseci smo mnogo toga uradili, od hapšenja Darka Eleza i razbijanja njegove grupe, preko hvatanja velike bande Pink pantera, pa pogledajte koliko je narko dilera palo i koliko smo ubistava rešili. Svi pamte ubistvo u Belvilu, rešili smo ga za deset dana, to je mafijaško ubistvo", dodao je ministar.

"Najveći deo zla koji dolazi u našu zemlju u smislu kriminala je iz Crne Gore, od kavčana i škaljaraca. KiM je deo Srbije, pa ne računam šiptarske klanove. Količina novca koji oni (kavčani i škaljarci) generišu je toliko velika da ovde lako nalaze vojnike".

"U Novom Sadu smo sprečili ubistvo. Bilo je isplanirano, pucač je krenuo, ali smo ga presekli", nastavio je Vulin.

"Ministar Stefanović je ostavio dobro stanje, mnogo se ulagalo, plate su velike za naše prilike. Moram da se zahvalim predsedniku Vučiću, kada je takav vrhovni komandant, nije teško biti ministar policije", ocenio je Vulin.

"Pre neki dan sam bio sa interventnom na terenu. Njihov posao je takav da kad god uđu u kola, nikad ne znaju da li će se vratiti. Takvim ljudima treba učiniti da u materijalnom smislu budu što zadovoljniji".

"Nijedan moj policijac nije izašao na ulicu da povredi nekog. Imaju moje i poštovanje cele Srbije".

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.