VUČIĆ PROGOVORIO O PRESUDI PREMA KOJOJ MORA DA PLATI BOŠKU OBRADOVIĆU 200.000 DINARA: Imao je samo ovo da KAŽE!
Aleksandar Vučić o presudi, Foto: Printscreen/Instagram / buducnostsrbijeav

predsednik srbije

VUČIĆ PROGOVORIO O PRESUDI PREMA KOJOJ MORA DA PLATI BOŠKU OBRADOVIĆU 200.000 DINARA: Imao je samo ovo da KAŽE!

Vučić je rekao da su to radili advokati, a da on nije bio na sudjenjima, ali da ni posle presude svoje mišljenje "nije promenio ni za jotu"....

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je presuda po kojoj mora da plati 200.000 dinara lideru Dveri Bošku Obradoviću zbog uvrede dokaz da nisu u pravu političari i mediji koji tvrde da srpsko pravosudje nije nezavisno i da se njime upravlja iz političkih centara.

"Možda bih mogao da kažem da se upravlja iz nekih drugih političkih centara, imajući u vidu nekadašnje reforme. Ali pokazalo se da je Srbija normalna zemlja", rekao je Vučić.

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je pre dva dana prvostepenu presudu kojom se Vučić obavezuje da Obradoviću plati 200.000 dinara sa kamatom zbog povrede ugleda i časti, odnosno zbog toga što ga je nazvao lopovom i fašistom.

Vučić je rekao da su to radili advokati, a da on nije bio na sudjenjima, ali da ni posle presude svoje mišljenje "nije promenio ni za jotu".

"Ali neću da ulazim u to. Najveće slavlje bilo je u Zagrebu, u hrvatskim medijima i u delu sarajevskih, ali to pokazuje da sam mnogo toga dobro uradio za zemlju. A da li sam zadovoljan ili ne, ima vremena do pravosnažnosti i videćemo šta je istina. A poštovaću odluke suda", rekao je on.

Komentarišući tvrdnje predstavnika opozicije da će prihvatiti nezavisnost Kosova, ali da to neće uraditi ni u pisanoj ni u usmenoj formi, Vučić je rekao da mu se čini da je u sredu bio "pun mesec" i da je to razlog takvim tvrdnjama.

"Kažu da ću priznati ali neću ni usmeno ni pismeno. Pa kako ću? Transcendetalnom meditacijom? Ili imate onoga koji se predstavlja kao istraživač javnog mnjenja a ima 110 odsto (glasova) u zbiru?!", rekao je Vučić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.