VUČIĆ POSLAO PORUKU NOVOJ VLADI CRNE GORE: Ako to ne urade, znači da su LAGALI!
Vučić, Foto: Zorana Jevtić

jasan

VUČIĆ POSLAO PORUKU NOVOJ VLADI CRNE GORE: Ako to ne urade, znači da su LAGALI!

Predsednik Srbije Aleksandra Vučić poručio je da "iako nova crnogorska vlast deklarativno šalje pomirljive poruke, u praksi to nije tako"

Objavljeno: 18:34h

- Nije poništena odluka o proterivanju ambasadora Božovića, i dalje je kod njih dilema da li će prvo posetiti Beograd ili Prištinu. Šta kažete na sve to? - Hoćemo bratske i prijateljske odnose sa Crnom Gorom. Nama je Crna Gora uz Republiku Srpsku svakako najbliža.

- Strpljivo ću da čekam, pošto su sad svi podaci dostupni, da mi pokažu kakva je to umešanost Mila Đukanovića u Beograd na vodi, gde smo to imali bilo kakav zajednički posao ili bilo šta i verujem da ću dobiti odgovor. Ili to, ili možda dođe neko izvinjenje.

Ukoliko ne bude ni jednog ni drugog, svima će biti jasno da su iznosili neistine.

- Mi ćemo, naravno, normalno sarađivati, nema tu velike filozofije. A ako imaju dilemu da li da idu u Prištinu ili Beograd, neka nemaju nikakvu dilemu, nemojte da imate nikavu dilemu, nemoj da se mučite oko toga. Idite slobodno u Prištinu, to je mnogo važno za vas i za vašu NATO agendu i nemam nikakav problem s tim, to je vaša unutrašnja stvar.

Kad god imaju dilemu, ja ih molim da odluče na štetu Beograda. Mi ćemo da preživimo to.

- Svejedno, smatram da prema novoj vladi u Crnoj Gori moramo da pokažemo otvorenost, razumevanje i pokušamo da napravimo bližu saradnju - poručio je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.