EVO GDE ĆE BITI NAŠI POLITIČARI VEČERAS: Šešelj sprema sarmu za 12 dana, Dačić posle dugo vremena radi ovo!
Mnogi će praznike proslaviti u krugu porodice, Foto: Profimedia

NOVA GODINA

EVO GDE ĆE BITI NAŠI POLITIČARI VEČERAS: Šešelj sprema sarmu za 12 dana, Dačić posle dugo vremena radi ovo!

Iznenadićete se kad vidite ko proslavlja Novu godinu sa čak 17 ukućana, ko sprema sarmu, a ko jagnje, ko će posle dugo godina biti sa ukućanima za proslavu Nove godine

Objavljeno:

Mnogi u Novu godinu ulaze bez puno entuzijazma i euforije zbog situacije sa kovidom, a izgleda da će i mnogi političari praznike proslaviti u svojim domovima, u krugu porodice.

Iako se određen deo javnosti potajno nadao da će mere za praznike biti ukinute, zbog epidemiološke situacije, a i znajući kakv kolaps zdravstvenog sistema može da se dogodi u slučaju popuštanja mera u jeku proslava, Krizni štab je doneo jednoglasnu odluku da ugostiteljski objekti 31. decembra i 1. januara rade do 18 časova, dok će maloprodajni objekti raditi do 20 časova.

I bez donošenja posebnih mera za praznike veliki deo javnosti je u anketi koju je sproveo naš portal, izjavio da će praznike proslaviti porodično u svojim domovima.

Istog mišljenja su i naši političari, koje smo pitali gde će provesti predstojeće praznike i da li će otići na kraći odmor, a iznenadićete se kad vidite ko proslavlja Novu godinu sa čak 17 ukućana, ko sprema sarmu, a ko jagnje, ko će posle dugo godina biti sa ukućanima za proslavu Nove godine, a ko će 2021. godinu dočekati u garaži GSP-a.

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije

Dragan Marković Palma, Boško Obradović
foto: Marina Lopičić

- Ovu Novu godinu provodim kod kuće porodično, bez okupljanja. Inače sam svake godine na Kopaoniku, ne pijem alkohol, ustajem oko 7 sati ujutru, kasnije idem na skijanje. Ove godine toga neće biti zbog korone, ali nas je čak 12 članova porodice, ne znam da li neko ima veću porodicu od mene. Od nas 12, šest je već preležalo koronu - rekao je Palma, a onda i apelovao na predstavnike vlasti:

Ne možemo ni da se zatvorimo, građani najviše sebe vole, pa onda druge. Apelujem ako mogu ta tri dana, dok su praznici, da ne pričaju o koroni, da se ne pominje korona u medijima – rekao je lider Jedinstvene Srbije, pa onda dodao da je hrabar potez premijerke Ane Brnabič, ministarke Darije Kisić i doktora Predraga Kona da se vakcinišu.

Savetujem i predsedniku Srbije da se i on vakciniše. Ja ću primiti vakcinu kad se cela Srbija bude vakcinisala, dajem prednost građanima Srbije, mi imamo poslanički imunitet – našalio se Palma, a građanima u novoj godini poželeo puno zdravlja i ljubavi, pa za kraj i nama poželeo što veći broj čitalaca uz poruku “Alo bre, čitaj Alo!”

Ivica Dačić posle dugo vremena kod kuće

Ivica Dačić
foto: Zorana Jevtić

- Ivica će biti kući sa porodicom posle mnogo godina. On je kao ministar spoljnih poslova bio svake godine u to vreme na putovanjima, ove godine će biti kod kuće. Njemu je rođendan 1. januara, pa ću mu čestitati onlajn – poručuje Palma.

Siniša Mali, ministar finansija

Siniša Mali
foto: Tanjug

- Imam dva sina i ćerku, drago je njima što smo sve ovo uspeli da uradimo, vide napredak, ali nije im jednostavno kada mene nema. Treba i otac da bude tu, a najčešće se dešava da imam neku obavezu koja baš tada mora da se završi. Što se tiče Nove godine i Božića, meni je to najlepši deo godine. Biću sa klincima, sami smo, ne idemo nigde. Malo ćemo otvarati poklone, igraćemo „Riziko“.

U „Riziku“ je mrtva trka između mene i mog starijeg sina, ali mislim da sam ja u proseku bolji. Najviše sreće ima moja ćerka. Moj mlađi sin je malo nezainteresovan pošto ne voli da gubi i kada izgubi onda je veliki problem. U poslednje vreme, kada god možemo, odemo u park Ušće i igramo odbojku - isričao je ministar detalje iz svog porodičnog života za Alo!

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke

Vojislav Šešelj
foto: BETA/MILOŠ MIŠKOV

- Biću kod kuće, slavimo porodično, mada ja zaspim ranije. Spremamo sarmu za Novu godinu, biće za 12 dana, za Božić pečemo jagnje ili prase. Novu godinu ću čestitati ljudima iz moje stranke i ambasadorima prijateljskih zemalja. Narodu želim da se vlast u Srbiji promeni i da na vlast dođu radikali – poručio je Šešelj.

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda

Goran Vesić, Spomenik
foto: Emilija Jovanović

Kao i prethodnih godina ovu Novu godinu, dočekaću u našem gradu. Prethodne godine provodio sam u svojoj kancelariji u Skupštini grada Beograda dok poslednji posetilac sa koncerta ne napusti trg i dok se ne uverim da je proslava prošla bezbednost. Veče i jutro sam provodio sa radnicima komunalnih službi. To je moj posao. Ove godine, biću na terenu sa radnicima komunalnih preduzeća, za koje ne postoje ni praznici, ni slobodni dani. Moja obaveza je da budem sa njima. Ja nisam salonski političar, već sam na terenu sa onima koji rade i kako bi rešavao probleme. Tako da mene nećete videti na Zlatiboru ili Kopaoniku, već u garaži GSP-a.

Od kako sam se 2013. godine vratio u politiku, na poziv predsednika Vučića, Novu godinu obavljam radno. Tako će biti dok budem obavljao državne funkcije - poručio je Vesić za Alo.rs.

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada

Miloš Vučević
foto: Grad Novi Sad

- Kao i svake godine, praznike ću provesti kod kuće, u krugu porodice. U novogodišnjoj noći ću obići dežurne službe, a planiram da za Božić odem na liturgiju. Molim sve građane da slušaju savete lekara i pridržavaju se svih epidemioloških mera, jer samo tako možemo da sačuvamo zdravlje i izborimo se sa iskušenjima kroz koje prolazi celo čovečanstvo.

Građanima želim zdravlje, pre svega. Da se raduju životu. Da uvek veruju da će biti bolje, i da veruju u svoju državu. Dolazi nam godina velikog rada i optimizma.

Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke

Praznik? Samo je Božić praznik. Novu godinu ne slavimo. Do Božića u miru i radosti porodično, s obzirom da je posni period. Očekujemo u radosti rođenje Bogomladenca – napisao nam je Đukanović u kratkoj poruci.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.