STEFANOVIĆ OTKRIO: Primiću istu vakcinu kao pripadnici Vojske Srbije!
Nebojša Stefanović, Foto: Ministarsvo odbrane Republike Srbije

izjava ministra odbrane

STEFANOVIĆ OTKRIO: Primiću istu vakcinu kao pripadnici Vojske Srbije!

Stefanović je na TV Prva naveo da primanjem iste vakcine kao i ostali pripadnici VS želi da pokaže da apsolutno podržava vakcinaciju i da veruje da je ta vakcina dobra...

Objavljeno:

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da će primiti istu vakcinu protiv korona virusa koju budu primili i pripadnici Vojske Srbije i dodao da će se vakcinacija vojske sprovesti po redosledu koji odredi zdravstveni deo Kriznog štaba.

Stefanović je na TV Prva naveo da primanjem iste vakcine kao i ostali pripadnici VS želi da pokaže da apsolutno podržava vakcinaciju i da veruje da je ta vakcina dobra, kao i da je to stvar zajedništva i zajedničke borbe da se što pre iskoreni bolest.

Prema nejgovim rečima, još uvek se ne zna kada će vojnici u Srbiji biti vakcinisani, a to zavisi od procene zdravstvenog dela Kriznog štaba.

"Sada se vakcinišu naši najstariji sugrađani, a dalje će se vakcinacija obavljati po redosledu koji bude odredio zdravstveni deo Kriznog štaba. Mi ćemo čekati naš red i kada budemo na listi tada će vojnici i biti vakcinisani", kazao je Stefanović.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.