SVET BEZ VAKCINE MI SE NE SVIĐA: Ana Brnabić je podestila na još jednu epidemiju koja je harala Srbijom!
Ana Brnabić, Foto: Aleksandra Čolić

poverenje u vakcinu

SVET BEZ VAKCINE MI SE NE SVIĐA: Ana Brnabić je podestila na još jednu epidemiju koja je harala Srbijom!

Premijerka je ukazala da smo u godini na izmaku svi najbolje videli kako izgleda svet bez vakcine

Objavljeno:

Premijerka Ana Brnabić istakla je danas da je to što su se ona i pojedini članovi Kriznog štaba, ali i ugledni akademik prof. dr Predrag Peško, vakcinisali protiv korona virusa, dobar signal da postoji poverenje u bezbednost vakcine.

"Ne samo što sam se vakcinisala ja, kao predsednica vlade, već je važnije što su se vakcinisali dr Kon ili jedan od naših najboljih hirurga, akademik Predrag Peško. To za razumne ljude mora biti dovoljno da ih uveri da su vakcine bezbedne i da je ovo pravi način", rekla je Brnabić upitana da li je to što se ona vakcinisala dovoljno da svi koji se protive vakcini promene mišljenje, te šta će se još preduzeti po tom pitanju.

Premijerka je ukazala da smo u godini na izmaku svi najbolje videli kako izgleda svet bez vakcine.

"Meni se takav svet ne sviđa", konstatovala je Brnabić.

Podsetila je na problem sa epidemijom malih boginja, od pre par godina, kada je pao imunitet cele populacije i kada su, kaže, i mala deca umirala od bolesti, koja je bila potpuno iskorenjena.

"Vakcina je stvar medicine, ne čak ni modernog sveta. To je način na koji spašavate čovečanstvo od bolesti. Sve teorije zavere pripadaju nekom 'trećem oku' i nisu za ozbiljnu raspravu", rekla je Brnabić.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.