SRBIJA NEĆE DA BUDE DŽAK ZA UDARANJE, NITI ĆE DA PUZI: Vučić o kampanji koja se vodi protiv njega u Hrvatskoj!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/RTS

poruka za komšije

SRBIJA NEĆE DA BUDE DŽAK ZA UDARANJE, NITI ĆE DA PUZI: Vučić o kampanji koja se vodi protiv njega u Hrvatskoj!

Uprkos kampanji hrvatskih medija protiv Srbije i njega lično, Srbija, kako ističe, sa Hrvatskom želi najbolje moguće odnose, ali neće biti "dzak za udaranje", niti će da "puzi" dok drugi idu mnogo brže napred

Objavljeno:

Ne zna zašto se u Hrvatskoj toliko ljute što Srbija malo brže ekonomski napreduje od njih, kaže predsednik Aleksandar Vučić.

Uprkos kampanji hrvatskih medija protiv Srbije i njega lično, Srbija, kako ističe, sa Hrvatskom želi najbolje moguće odnose, ali neće biti "dzak za udaranje", niti će da "puzi" dok drugi idu mnogo brže napred.

Podseća da protiv hrvatskih zvaničnika ne govori ništa loše, a Hrvatskoj želi da trče najbrže moguće jer, dodaje, što su oni jači i Srbija će biti jača.

"Ako je to smisao svega, ako je zato potrebno da se napravi koalicija tajkunskih medija u Srbiji i medija u Hrvatskoj, pa mene vide kao glavni problem uspeha Srbije, ja sam im na tome zahvalan. Nastavićemo sa tim uspesima, mene njihove uvrede motivišu da nastavim da radim", kazao je Vučić.

Odgovarajući na kritike projekta "Beograd na vodi", Vučić je rekao da i Hrvatskoj želi da nesto slično izgradi u decenijama koje dolaze.

"Mi ćemo da nastavimo da gradimo i gradićemo još lepše", kazao je on.

Vučić je primetio i da u hrvatskim medijima "štancuju tekstove" u kojima kritikuju najviše njega, ali i Srbiju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.