CIA ZAPRAŠUJE SRBIJU, UMEŠANI SU KLINTONOVI, SOROŠ I VUK DRAŠKOVIĆ: Nova UŽASNO GLUPA teorija zavere Srđana Noga
Srđan Nogo, Foto: Nemanja Nikolić

ŠTO JE NOGO, NOGO JE

CIA ZAPRAŠUJE SRBIJU, UMEŠANI SU KLINTONOVI, SOROŠ I VUK DRAŠKOVIĆ: Nova UŽASNO GLUPA teorija zavere Srđana Noga

On je na svom blogu napisao tekst u kom navodi da našu zemlju truju iz vazduha, što se vidi po “neobičnim tragovima” koji ostaju iza pojedinih aviona

Objavljeno: 10:19h

Srđan Nogo, kontroverzni srpski političar poznat po promociji teorija zavere, prevazišao je samog sebe “otkrićem” da avioni CIA zaprašuju Srbiju česticama metala kako bismo bili prijemnici HAARP signala, a u sve su nekako umešani i Klintonovi, piše Objektiv.

On je na svom blogu napisao tekst u kom navodi da našu zemlju truju iz vazduha, što se vidi po “neobičnim tragovima” koji ostaju iza pojedinih aviona.

“Stručnjaci kažu da je razlog zato što metali koje unosimo putem vazduha u organizam služe kao prijemnici frekvencija emitovanih putem HAARP –a ili mobilnih repetitora, sa svrhom uticaja na biohemijske procese u našem organizmu, ali i uticaja na naše misli, emocije, mentalne sposobnosti…”, napisao je Nogo i objavio svoj tekst na Tviteru.

U nastavku navodi da iza takozvanih “kemtrejlsa” stoji jedna američka avio kompanija iz Oregona koja je bankrotirala pre sedam godina.

“Evergreen Air je pod kontrolom CIA. Gde god je bilo vruće mesto u svetu, helikopteri i avioni Evergrina su bili tu. Sarađuju sa UN u preko 30 misija u svetu, sa američkim vladinim agencijama, poput Pošte SAD, ili agencije FEMA. Međutim, ova kompanija je poznata i po tome što služi za prevoz droge, oružja, terorista, diktatora ili kriminalaca, pod okriljem CIA”, tvrdi Nogo.

Sa ovom firmom je nekako uspeo da “spoji” Bila i Hilari Klinton i to preko nadimaka koje im je dala Tajna služba. Hilari su navodno zvali “Evergrin”, a Bila “Orao” (eagle na engleskom), dok se jedno odeljenje avio kompanije, kako tvrdi, zvalo Evergreen Eagle.

Koga ovo nije ubedilo, sigurno neće ostati ravnodušan pred činjenicom da je potpuno drugačija firma koja nema veze sa avio prevoznikom, zvana Evergreen Shipping Line, dovođena u vezu sa nestankom dece na Haitiju, koji se nalazi blizu ostrva pokojnog milijardera pedofila Džefrija Epstina!?

Sve ovo je na kraju povezao sa bivšim šefom srpske diplomatije Vukom Draškovićem, koji je potpisao sporazum sa NATO o tranzitu trupa kroz tadašnju SCG i pristupanju Partnerstvu za mir, da bi, kako navodi Nogo, omogućio nesmetan prelet sumnjivih aviona.

Naravno “plan globalista” predvodi Džordž Soroš, tvrdi Nogo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.