Miloš Jovanović: Srbija mora da se striktno drži Rezolucije 1244!
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović, Foto: Beta/Milan Obradović

napomenuo

Miloš Jovanović: Srbija mora da se striktno drži Rezolucije 1244!

Za taj dokument Jovanović je gostujući na TV Hepi rekao da je ''jedna vrsta mirovnog sporazuma'', navodi se u saopštenju DSS

Objavljeno:

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da Srbija po pitanju Kosova i Metohije mora da se striktno drži Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Za taj dokument Jovanović je gostujući na TV Hepi rekao da je ''jedna vrsta mirovnog sporazuma'', navodi se u saopštenju DSS.

Jovanović je kazao da Srbija treba da bude sila u regionu, a da je osnova za to da radi na svojoj ekonomiji, ali i na svom identitetu, čuva ćirilicu i jača vojsku.

Predsednik DS S smatra da samo uređena Srbija može da bude jaka, ali da tu snagu, kako kaže, ''razaraju'' korupcija i partitokratija.

''U 20. veku su se Srbi borili za druge, a bolje da nisu. Ginuli smo za Trst, da bi ostao Slovencima koje Jugoslavija nikada nije interesovala. Sad imamo svoju državu i samo nju treba da jačamo, naveo je Jovanović.

Govoreći o političkoj situaciji u zemlji, on je kazao da je politika u Srbiji danas pretvorena u rijaliti i da tome, kako kaže, doprinose i društvene mreže.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.