IVICA DAČIĆ: EU prioritet Vlade, 28. decembra izveštaj EK o napretku Srbije
Ilustracija, Foto: TANJUG / RADE PRELIC

Vesti

IVICA DAČIĆ: EU prioritet Vlade, 28. decembra izveštaj EK o napretku Srbije

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić najavio je danas da će do kraja godine biti održane još tri sednice parlamenta, a da će se na jednoj od njih, 28. decembra

Objavljeno: 14:32h

Opredeljenje Srbije za članstvo u Evropskoj uniji je nesumnjivo, to je strateški cilj i glavni spoljnopolitički prioritet vlade, poručio je danas predsednik parlamenta Ivica Dačić na sednici Nacionalnog konventa o EU.

“Potpuno smo svesni da u tom procesu postoje brojni izazovi i obaveze koje su pred nama, reforme koje moramo da sprovedemo, ali njih ne ispunjavamo zbog EU, već zbog jačanja svih potencijala naše zemlje i boljeg života naših građana”, rekao je Dačić.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić najavio je danas da će do kraja godine biti održane još tri sednice parlamenta, a da će se na jednoj od njih, 28. decembra, naći Izveštaj EK o napretku Srbije. "Do kraja godine, predviđeno je da se raspravlja o Izveštaju Evropske komisije, 28. decembra. Treba da se raspravlja i o Kodeksu ponašanja poslanika, kao i o još nekim zakonima koje je predložila vlada", rekao je Dačić na sednici Nacionalnog konventa o EU.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.