Narodna stranka osnovala svoju odborničku grupu!
Vuk Jeremić, Foto: www.narodna.org.rs

saopštili

Narodna stranka osnovala svoju odborničku grupu!

Šefica odbornika Narodne stranke biće Marina Lipovac Tanasković...

Objavljeno:

Narodna stranka osnovala je svoju odborničku grupu u Skupštini grada Beograda.

Narodna stranka je od beogradskih izbora bila deo odborničke grupe Savez za Srbiju u kojoj je, između ostalih, bila i Stranka slobode pravde, čiji su odbornici ove nedelje najavili da će oni zajedno sa Pokretom za preokret i Udruženjem sindikata Srbije "Sloga" formirati novu odborničku grupu - "Sloboda i pravda".

Šefica odbornika Narodne stranke biće Marina Lipovac Tanasković je novinarima ispred Starog dvora osvrćući se na odnos sa ŠP rekla da ne možee da razumee stav da se ŠP-u žurilo, jer je Narodna stranka, kaže bila prva koja je uputila pismo predstavnicima S SP-a još početkom avgusta.

" Na to nisu odgovorili mesec dana, tako da ne razumemo zašto se žurilo", rekla je Tanasković.

Kako je dodala, pokušali su da nađu zajedničke principe i stavove, a oni koji su za Narodnu važni su, kaže, da nema podrivanja partnerskih organizacija, otimanja odbornika i zloupotreba.

"To su i dalje principi koje tražimo od partnera", rekla je Tanasković i dodala da će Narodna i ubuduće nastaviti da kritikuje vlast za sve što procene da ne rade dobro.

Dodala je, ipak, da su sa odbornicima iz S SP dobro radili u prethodnom periodu, da će nastaviti saradnju i podržavati ih za sve akcije koje budu u zajedničkom interesu Beograda.

Pored Lipovac Tanasković, u odborničkoj grupi Narodne strane biće još četiri odbornika, Sanda Rašković Ivić, Miloš Pavlović, Dijana Vukomanović i Bogdan Stojanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.