VELIKO HVALA ŠTO STE USRED NAJSNAŽNIJEG TALASA KORONE U SRBIJI: Vučić istakao važnost prijateljstva s Francuskom
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Printscreen

zahvalnost

VELIKO HVALA ŠTO STE USRED NAJSNAŽNIJEG TALASA KORONE U SRBIJI: Vučić istakao važnost prijateljstva s Francuskom

"Veliko hvala što ste u vreme najsnažnijeg talasa i napada korona virusa i na Srbiju i na celu Evropu, došli u Srbiju i pokazali koliko je prijateljstvo francuske države, predsednika i vlade prema našoj zemlji", rekao je Vučić

Objavljeno: 12:18h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je sporazum o saradnji sa Francuskom veoma važan za Srbiju i njen dalji razvoj, te izrazio veliku zahvalnost francuskom ministru Franku Risteru što je u jeku pandemije došao u posetu našoj zemlji.

"Veliko hvala što ste u vreme najsnažnijeg talasa i napada korona virusa i na Srbiju i na celu Evropu, došli u Srbiju i pokazali koliko je prijateljstvo francuske države, predsednika i vlade prema našoj zemlji", rekao je Vučić.

Poručio je da Srbija posebno ceni prijatelje koji svoje prijateljstvo pokazuju u teškim okolnostima.

"Uvek ste dobrodošli u Srbiju", poručio je predsednik gostu iz Francuske.

Vučić je rekao da je sporazum veoma važan, jer će doprineti modernizaciji elektro-mrežu, o čemu se, kaže, odavno razgovaralo sa "Šnajder elektrikom", ali iz različitih razloga do potpisa još nije došlo.

Sada je sporazum potpisan, zahvaljujući odlučnosti predsednika Francuske i posvećenosti francuskih partnera, kao i našem napornom naprodnom radu, rekao je Vučić.

Dodao je da je mnogo posla pred nama, da se krene u građevinske radove na projketu beogradskog metroa pre kraja sledeće godine, na prvoj liniji Makiš - Mirijevo.

"To je važna linija, koja će modernizovati Beograd i doprineti poboljšanju standarda građana", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.