OGLASIO SE UGLJEŠA MRDIĆ: Svi su pažljivo slušali njegove reči!
Uglješa Mrdić, Foto: Printskrin

NARODNI POSLANIK

OGLASIO SE UGLJEŠA MRDIĆ: Svi su pažljivo slušali njegove reči!

On je dodao da ministru Aleksandru Vulinu i direktoru policije Vladimiru Rebiću i njihovim najbližim saradnicima neće biti nimalo lak zadatak u borbi protiv mafije

Objavljeno: 13:48h

- Zahvaljujući politici Aleksandra Vučića od 2012. godine pa do danas, Srbija je danas bezbedna zemlja - istakao je narodni poslanik Uglješa Mrdić na sastanku Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije.

On je dodao da ministru Aleksandru Vulinu i direktoru policije Vladimiru Rebiću i njihovim najbližim saradnicima neće biti nimalo lak zadatak u borbi protiv mafije.

- Da bi kao država mogli da ostvarimo rezultate u oblasti ekonomije i zdravstva, moramo da se izborimo sa mafijom i svedemo korupciju i kriminal na minimum. Od kolega narodnih poslanika tražim podršku da budemo partner MUP-u u narednom periodu. Potrebna je veća podrška građana i medija u borbi protiv mafije i da se više poštuju srpski policajci koji čuvaju našu državu, javni red i mir i našu decu. Nadam se da više nećemo gledati scene kako huligani i fašisti kamenuju policajce - zaključio je Mrdić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.