SLEDI NAM TEŽAK PERIOD, ČUVAJTE SE: Vučić ima najnovije UPOZORENJE za građane Srbije!
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Printscreen

objava

SLEDI NAM TEŽAK PERIOD, ČUVAJTE SE: Vučić ima najnovije UPOZORENJE za građane Srbije!

Vučić je zamolio građane i da gledaju konkretne rezultate, a ne laži koje pojedini izgovaraju.

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić upozorio je da će narednih mesec ili dva biti teški po pitanju korona virusa, i zamolio sve građane da se čuvaju od te opake bolesti.

"Gledaćemo da pre kraja godine veće količine vakcine uvezemo u zemlju. Ne znam odakle, i neću da govorim odakle, dok ih ne uvezemo, a platiću svaku političku cenu da bih spasao živote ljudi, spasao ekonomiju, ali i normalan život mladih, kao i živote starijih", rekao je sinoć Vučić na TV Hepi.

Zamolio je sve za odgovornost i poštovanje mera zaštite, ako ne prema sebi, onda prema drugima, jer, kako kaže, na kraju svi dođu u bolnicu i svi očekuju čudo od lekara.

"Nema sumnje, spasićemo Srbiju. Vakcine ćemo primiti tek kada budemo sigurni da je dobra", istakao je predsednik Srbije.

Vučić je zamolio građane i da gledaju konkretne rezultate, a ne laži koje pojedini izgovaraju.

"Ko zna šta će sve da lažu i izmišljaju, a ja ne mogu svako veče da demantujem, jer moram da se bavim drugim stvarima. Molim ljude da cene rad, a ja im garantujem da me bogatstvo ne zanima, već da ostavrujem velike snove, da Srbija bude drugačija i bogatija", rekao je Vučić.

Preneo je da je večeras obišao spomenik Stefanu Nemanji, koji sa svim oko spomenika, izgleda fantastično.

"Srbija sa poštovanjem tradicije i prošlosti, a zagledana u budućnost i modernost je nešto što je za nas najvažnije, upravo taj pogled u budućnost. Ne treba zbog dnevnih pokušaja da raznim lažima, besmislicama, izmišljotinama, neko nešto sruši", rekao je Vučić.

Ponovio je da sve kritike, napadi i uvrede na njegov račun, koje dolaze od političkih protivnika, govore, kaže, o njihovoj opredeljenosti da sruše demokratski pristup političkom životu u Srbiji, kao i na šta su sve spremni.

"Ali, ne možete da pobedite onoga ko vas se ne plaši, ko je istinoljubiv, ko nema putera na glavi i kome ništa ne možete da dokažete. Nisam brezgrešan kao vi, ali nisam lopov, niti bilo ko u mojoj porodici. To je "differentia specifica" između nas i njih", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.