PROCUREO STRAŠAN SNIMAK VUKA JEREMIĆA I KOMPANIJE: Ljudi, ŠTA OVO RADITE USRED KORONE? (VIDEO)
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić sa svojim stranačkim kolegama Miroslavom Aleksićem, Vladimirom Gajićem i drugima slavio je u kafani bez maske i fizičke distance, i to u jeku koronavirusa, Foto: Instagram

NEODGOVORNO I LICEMERNO

PROCUREO STRAŠAN SNIMAK VUKA JEREMIĆA I KOMPANIJE: Ljudi, ŠTA OVO RADITE USRED KORONE? (VIDEO)

Svi oni su svesno kršili epidemiloške mere, iako su među najglasnijim kritičarima Kriznog štaba i borbe protiv koronavirusa

Objavljeno:

Koliko su licemerni i neodgovorni upravo pokazuju video snimci na kojima se u zatvorenom prostoru uz muziku provode, pevaju, grle bez obavezne zaštite i razmaka.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić sa svojim stranačkim kolegama Miroslavom Aleksićem, Vladimirom Gajićem i drugima slavio je u kafani bez maske i fizičke distance, i to u jeku koronavirusa!

foto: INSTAGRAM

Svi oni su svesno kršili epidemiloške mere, iako su među najglasnijim kritičarima Kriznog štaba i borbe protiv koronavirusa.

Koliko su licemerni i neodgovorni upravo pokazuju video snimci na kojima se u zatvorenom prostoru uz muziku provode, pevaju, grle, bez obavezne zaštite i razmaka.

Po svemu sudeći, snimci iz kafane koji su osvanuli na Instagramu, nastali su nakon skupa u Valjevu gde su formirali gradski odbor Narodne stranke.

Na fotorgrafijama sa događaja vidi se da su funkcioneri NS nosili maske, ali su se do večeri očigledno toliko opustili da nisu marili za koronavirus od kog već danima u Srbiji oboli više od 3.000 ljudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.