VUČIĆ OTVORIO 3 TEME NA PARISKOM FORUMU: Goruća pitanja začeta! (FOTO)
Vučić na forumu za mir, Foto: printscreen

ovo je bilo neizvesno

VUČIĆ OTVORIO 3 TEME NA PARISKOM FORUMU: Goruća pitanja začeta! (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje putem video linka ceremoniji otvaranja Pariskog foruma o miru

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je na otvaranju Pariskog foruma u miru, a na instagram stranici @buducnostsrbijeav istakao je ključne stavke svog govora.

Velika mi je čast i privilegija da vam se obratim na otvaranju Pariskog foruma o miru. Kada govorimo o korona virusu i globalnim posledicama koje je ova infekcija prouzrokovala, želeo bih da istaknem tri ključna pitanja:

- Na koji način možemo da podržimo farmaceutsku industriju širom sveta, kako bi što pre obezbedila odgovarajuću vakcinu? - Kako da, uz uzajamnu solidarnost, radimo na stvaranju najboljih mogućih zdravstvenih sistema u cilju zaštite obolelih od COVID-19, kao i svih drugih građana? - Na koji način da zaštitimo naše ekonomije? Potrebno je da razgovaramo o nalaženju najboljih ekonomskih mera koje bi trebalo da sprovedemo na odgovoran i disciplinovan način, jer smatram da ćemo tešku ekonomsku krizu doživeti tek kada se pandemija završi. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje putem video linka ceremoniji otvaranja Pariskog foruma o miru, na kojem će se obratiti predsednik Republike Francuske @emmanuelmacron, kao i drugi svetski lideri i šefovi međunarodnih organizacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.