Pazio na svaki cent: Evo kako je švedski premijer u Beogradu uštedeo 84 evra
Foto: Beta

vodi računa o parama poreskih obveznika

Pazio na svaki cent: Evo kako je švedski premijer u Beogradu uštedeo 84 evra

Leven se odlučio za duplu standardnu sobu s noćenjem i doručkom u hotelu u centru srpske prestonice, za koju je morao da izdvoji 116 evra, dok bi za isti smeštaj u nekim drugim hotelima morao da izdvoji 200 evra
Objavljeno: 09:34h

Za primer mnogim srpskim političarima! Stefan Leven je pazio na svaki detalj prilikom posete Beogradu, pa je tako švedski premijer odabrao da u srpskoj prestonici odsedne u hotelu „Moskva“, iako su mu bili ponuđeni skuplji aranžmani, koji se po protokolu nude tako visokim zvanicama, koje je on odbio.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Leven se na kraju odlučio za duplu standardnu sobu s noćenjem i doručkom u hotelu u centru srpske prestonice, za koju je morao da izdvoji 116 evra, dok bi za isti smeštaj u nekim drugim hotelima morao da izdvoji 200 evra, tako da je švedski premijer poreskim obveznicima ove skandinavske zemlje uštedeo 84 evra.

Iako to mnogima zvuči smešno, kada se uračunaju sve posete koje na godišnjem nivou imaju, recimo, srpski političari, kada bi neki od njih poveli malo računa o tome gde i kako odsedaju, kada bi svaka naša delegacija uštedela gore pomenutu sumu, budžet Republike Srbije bi bio bogatiji za nekoliko stotina hiljada evra.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.