DOK JE VUČIĆ VRHOVNI KOMADANT SRBIJE, 1 STVAR ĆE UVEK BITI NA MESTU: Vulin na svečanoj promociji podoficira!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

svečano

DOK JE VUČIĆ VRHOVNI KOMADANT SRBIJE, 1 STVAR ĆE UVEK BITI NA MESTU: Vulin na svečanoj promociji podoficira!

Vulin na promociji podoficira

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas na svečanoj promociji podoficira, da će Srbija biti vojno neutralna i sama donositi svoje odluke sve dok je Aleksandar Vučić vrhovni komandant Vojske Srbije i predsednik Srbije.

Na svečanosti povodom prijema u profesionalnu vojnu službu u svojstvu podoficira i proizvodjenje u čin vodnika učenika 47. klase Srednje stručne vojne škole i polaznika 15. klase Osnovnog kursa za podoficire u kasarni "Narodni heroj Stevica Jovanović" u Pančevu, ministru Vulinu uručena je i Plaketa Komande za obuku u znak zahvalnosti za unapredjenje stanja i sposobnosti Komande za obuku.

Čestitajući prisutnima prve podoficirske činove, ministar Vulin je rekao da oni nisu svoje činove dobili, nego su svoje činove "stekli, izborili ih vrednoćom, upornošću, marljivošću, trudom, tvrdoglavošću".

"Budite prema svojim ljudima onakvi kakve su vaše starešine bile prema vama. Čuvajte ih, pazite i učite ih i iznad svega - volite ih. Svojim primerom im pokažite šta znači biti podoficir Vojske Srbije i šta znači vezati svoju sudbinu za najčasniju i najvoljeniju instituciju srpskog naroda, Vojsku Srbije" - istakao je ministar odbrane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.