Hag priznao: Slobodan Milošević nije kriv! (FOTO)
Foto: Profimedia

nisu mogli protiv činjenica!

Hag priznao: Slobodan Milošević nije kriv! (FOTO)

Sudsko veće Haškog tribunala u presudi Radovanu Karadžiću na 40 godina zatvora, posthumno oslobodilo optužbi bivšeg predsednika SRJ za ratne zločine u BiH, tvrdi američki istraživač Endi Vilkokson
Objavljeno: 17:08h

Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju u Hagu posthumno je oslobodio bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića optužbi za navodne ratne zločine u Bosni i Hercegovini!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To proističe iz presude Radovanu Karadžiću, tvrdi američki istraživač Endi Vilkokson.

U presudi Sudskog veća, koje je bivšeg predsednika bosanskih Srba Radovana Karadžića osudilo na četrdeset godina zatvora, zaključeno je jednoglasno da pokojni Milošević nije odgovoran za ratne zločine počinjene tokom rata u Bosni i Hercegovini, u periodu od 1992. do 1995. godine.

Vojvoda je ljut: Šešelj objašnjava zašto je napustio današnju sednicu Skupštine!

foto: Profimedia

- Deset godina nakon smrti Miloševića, potpuno neprimetno, slučajno ili namerno, prošla je informacija da je Milošević u presudi Radovanu Karadžiću 24. marta 2016. oslobođen optužbi za učešće u zajedničkom zločinačkom poduhvatu, a sve to nalazi se na 1.303. strani presude od 2.950 strana, gotovo neprimetno i zabašureno.

Verovatno neko nije želeo da se to sazna, pa su sakrili u opširnoj presudi Karadžiću", napisao je američki novinari i istraživač Endi Vilkokson na stranici Counterpounch.org.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.