Nastao haos zbog Tvita Maršićanina! Tomašević: On ne predstavlja DSS!
Foto: Fonet

BIĆE SVAŠTA

Nastao haos zbog Tvita Maršićanina! Tomašević: On ne predstavlja DSS!

Član Predsedništva DSS Vukosav Tomašević pozvao je danas Dragana Maršićanina da podnese ostavku na mesto predsednika stranke, a ako to ne učini, kako se navodi, biće smenjen na prvoj narednoj sednici Glavnog odbora
Objavljeno:

- Neodgovorna i prostačka izjava Dragana Maršićanina na Tviteru, u kojoj narodne poslanike i buduće članove Vlade naziva ergelom, predstavlja njegovo lično, privatno mišljenje, i ni u kom smislu ne izražava zvanični stav Demokratske stranke Srbije - naveo je Tomašević u saopštenju.

Uprkos tome, istakao je on, ovim gestom Maršićanin nanosi ogromnu štetu DSS, zbog čega više ne može da bude na čelu stranke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Napominjići da pripada onoj struji u DSS koja se protivi bilo kakvoj saradnji sa SNS i Aleksandrom Vučićem, uključujući i lokalne koalicije u opštinama i gradovima, Tomašević je uputio izvinjenjenje svim članovima SNS zbog izjave Maršićanina.

Vučić šokiran uvredama: Kažu mi da sam bolestan i da sam uveo konje u Skupštinu!

- Siguran sam da članovi i funkcioneri DS S koji se bore za uređenu, građansku i prosvećenu Srbiju, a to je ogromna većina u DSS, dele moja, a ne Maršićaninova uverenja - kaže se u saopštenju Milana Tomaševića, člana Predsedništva DSS.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.