Šešeljev sin: Moj otac će pobediti Tomu na izborima, a u Hag bih otišao za 48h!
Foto: Marina Lopičić

totalno iskreno

Šešeljev sin: Moj otac će pobediti Tomu na izborima, a u Hag bih otišao za 48h!

Sin lidera radikala predsednik je Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke na Novom Beogradu.
Objavljeno:

U politiku je ušao na mala vrata. Vođa je novobeogradskih radikala, a SRS je u toj opštini ušao u koliciju sa Aleksandrom Šapićem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Haški tribunal pokušavao je da ga utamniči, odnosno kazni sa 100.000 evra. Ipak, sin lidera radikala ni tada nije dobio punu pažnju medija. Šta on misli o Haškom tribunalu, i da li ga se plaši, otvoreno je govorio za list "Afera".

- Hteli su da naprave veći pritisak na Vojislava i mene. Možda su mislili da mene mogu da uplaše sa kaznom od 7 godina zatvora i 100.000 evra. A što se tiče navodnih razloga, uglavnom su naveli knjige i zaštićena dokumenta.

foto: Marina Lopičić

- Evo, i sad ponavljam, ja sam svoj cilj ispunio, a to je da moj otac bude na slobodi. U datom trenutku sam morao njega da slušam kako da odgovaram Hagu na njihova preteća pisma, a da njemu ne pravim dodatne probleme. Neka danas podignu optužnicu protiv mene i neka mi kupe kartu jednom pravcu i ja sam tamo u toku od 48 sati. Ne treba Srbija da menja bilo kakve zakone - priča on.

Šešelj pravi cirkus u Skupštini: Čeda da bude ministar, Čume pomoćnik

foto: Marina Lopičić

Nikola, Šešeljev najstariji sin rekao je svoje mišljenje i o sledećim predsedničkim izborima. Na pitanje ko je sledeći predsednik kratko je rekao:

- Vojislav Šešelj! On je jedini čovek u Srbiji kojem su njeni interesi uvek bili na prvom mestu, i to je na mnogobrojnim primerima dokazao.

- A da ne pričamo o pameti, znanju i poštenju. Jel' mislite da postoji neko ko bi predstavljao Srbiju bolje od Vojislava Šešelja - pitao je on.

(Espreso.co.rs / Afera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.