ČEDI JOVANOVIĆU NEĆE BITI SVEJEDNO KADA ČUJE OVU VEST: Dolazi iz Sarajeva!
Čedomir Jovanović, Foto: Nebojša Mandić

obradovaće se

ČEDI JOVANOVIĆU NEĆE BITI SVEJEDNO KADA ČUJE OVU VEST: Dolazi iz Sarajeva!

Plaketu su Jovanoviću juče uručili predsedavajući Skupštine KS Mirza Čelik i premijer KS Mario Nenadić

Objavljeno:

Predsedniku LDP-a Čedomiru Jovanoviću uručena je plaketa počasnog građanina Kantona Sarajevo zbog izuzetnih zasluga u širenju istine o dešavanjima u Bosni i Hercegovini i za doprinos razvijanju međunarodnih odnosa na načelima solidarnosti, demokratičnosti i tolerancije među ljudima različitih nacija, vera i kultura, saopšteno je iz te stranke.

Plaketu su Jovanoviću juče uručili predsedavajući Skupštine KS Mirza Čelik i premijer KS Mario Nenadić, a na svečanosti je rečeno da Jovanović ostaje neupitan prijatelj BiH koji šalje poruke afirmacije, saosećanja, razumevanja i podrške Sarajevu i BiH i zalaže se za celovitost BiH.

"Pronaći nešto pošteno u politici je gotovo nemoguće. Vi ste uspeli u tome. Prošlo je nekoliko meseci kada je do mene u Beogradu, koji je tada bio pod policijskim satom i u karantinu zbog koronavirusa, stigla vest da sam nominovan za počasnog građanina Sarajevo", rekao je Jovanović i dodao da je tada i danas za njega to bio vrlo emotivan trenutak.

Jovanović je imao poruku za građane Kantona Sarajevo: "I borbeni ste, i žrtva ste velike nepravde, i uprkos svim problemima stojite na nogama, tražite neki put do svoje sreće i stvarate u svemu tome prijatelje. Teška je borba za vama i pred vama. Ako je ova plaketa vaš put da izrazite svoje poštovanje što sam ja na tom putu bio, jesam i biću sa vama, i zbog toga vam se zahvaljujem”, naveo je Jovanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.