POJAVIO SE LAŽNI PROFIL ZORANE MIHAJLOVIĆ: Odmah se oglasilo ministarstvo!
Mihajlović nema svoj privatni profil ni na jednoj društvenoj mreži, uključujući i najpopularnije mreže Fejsbuk, Tviter i Instagram., Foto: Marina Lopičić

INStagram

POJAVIO SE LAŽNI PROFIL ZORANE MIHAJLOVIĆ: Odmah se oglasilo ministarstvo!

U tom ministarstvu naglašavaju da potpredsednica vlade od stupanja na dužnost u vladi ima istu zvaničnu fejsbuk stranicu

Objavljeno:

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture upozorava, zbog mogućnosti zloupotreba i obmanjivanja javnosti, da se na društvenim mrežama pojavio novi lažni profil potpredsednice vlade i ministarke Zorane Mihajlović.

Na lažnom profilu na društvenoj mreži Instragram pratioci se pozivaju na trgovinu kriptovalutama, uz korišćenje slika potpredsednice vlade, navedneo je u saopštenju.

U tom ministarstvu naglašavaju da potpredsednica vlade od stupanja na dužnost u vladi ima istu zvaničnu fejsbuk stranicu.

Mihajlović nema svoj privatni profil ni na jednoj društvenoj mreži, uključujući i najpopularnije mreže Fejsbuk, Tviter i Instagram.

Do sada je bilo više prijava povodom lažnih profila na društvenim mrežama sa imenom i fotografijama potpredsednice Vlade Srbije, uz podnošenje prijava Posebnom tužilaštvu za organizovani kriminal.

Zvanična fejsbuk stranica Zorane Mihajlović je na ćiriličnom pismu https://sr-rs.facebook.com/zorana.mihajlović/ Na toj stranici se nalaze zvanične informacije o njenom radu i njeni stavovi.

Mihajlović ima i zvanični profil na Instagramu: https://www.instagram.com/zorana_dpm/

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.