ZORANA MIHAJLOVIĆ: Vučića napadaju oni koji su ostavili Srbiju u teškoj situaciji
Zorana Mihajlović, Foto: Beta/Miloš Miškov

ODBRUSILA IM!

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Vučića napadaju oni koji su ostavili Srbiju u teškoj situaciji

stakla je da je Vučić uspeo da rezultat posete Vašingtonu bude sigurnija i bolja budućnost za Srbiju i region

Objavljeno:

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je da su lideri opozicije napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, posle potpisivanja ekonomskog sporazuma u Vašingtonu, još jednom pokazali da im nije stalo do interesa Srbije, već samo do njihovih sopstvenih interesa.

Ona je u saopštenju za javnost navela da je Vučić u Vašingtonu branio interese Srbije za razliku od Đilasa, Jeremića, Obradovića, Tadića i drugih koji, kako kaže, u svakoj teškoj situaciji za zemlju vide priliku da ugrabe neki politički poen za sebe.

Istakla je da je Vučić uspeo da rezultat posete Vašingtonu bude sigurnija i bolja budućnost za Srbiju i region, kroz povezivanje i ekonomsku saradnju, a ne kroz odricanje od naših interesa.

Вучић бранио интересе државе, нападају га они који су оставили Србију у тешкој ситуацији Потпредседница Владе Србије и...

Posted by Зорана Михајловић on Недеља, 06. септембар 2020.

"Nažalost, oni koji su ostavili Srbiju u teškoj situaciji u vezi s Kosovom, danas su prvi da kritikuju Vučića, što ne govori ništa o Vučiću, ali govori sve o njima kao političarima", rekla je Mihajlovićeva, koja je i potpredsednica Vlade Srbije.

Dodala je da oni koji danas govore o navodnom ponižavanju Srbije zaboravljaju kakvu su Srbiju ostavili iza sebe, "koliko je fabrika zatvoreno u njihovo vreme, kako su nas svađali sa susedima i kako su od centralne zemlje regiona napravili saobraćajnu 'crnu rupu'".

"Zato i jesu danas daleko od mesta gde se donose odluke, jer građani ne žele da zemlju vode političari koji ne gledaju dalje od sebe i sopstvenih interesa, i koji su prvi da kritikuju, a nema ih nigde kad treba preuzeti odgovornost", zaključila je Zorana Mihajlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.