ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS NEDIMOVIĆ: Ovo je sporazum za našu decu!
Branislav Nedimović, Foto: Printscreen

politika

ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS NEDIMOVIĆ: Ovo je sporazum za našu decu!

Sporazum vredan preko deset milijardi dolara je konačna prekretnica za budućnost naše države i naše dece

Objavljeno:

Potpisivanjem ekonomskog sporazuma sa Sjedinjenim Američkim Državama Srbija je na čelu sa predsednikom Vučićem ostvarila nezapamćen i nezabeležen uspeh u svojoj istoriji.

Sporazum vredan preko deset milijardi dolara je konačna prekretnica za budućnost naše države i naše dece. Njegovim potpisivanjem Predsednik je problem pretvorio u rešenje. Uspeo je u tzv. nadoknadi vremena da umesto zahteva da priznamo Kosovo dodje do investicija za Srbe koje se mere milijardama dolara. Takav rezultat prave samo majstori političkog ''petoparca'' kakav je Vučić. Prihvaćen je i njegov predlog da se formira ''mini-šengen'' kojim se u potpunosti i bez ijedne barijere za naše ljude i za srpske poljoprivrednike otvara tržište na kome će bez ikakvih prepreka i dugih redova na prelazima moći da prodaju svoju robu. Važna vest je i da će sada doći do formiranja kancelarije čuvene američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije u Srbiji, čime će Amerika dati odlučujući signal odnosno zeleno svetlo za američke kompanije da konačnu krenu u snažno investiranje u našoj zemlji.

Posebno bih naglasio da je takodje postignut jedan od najvažnijih ciljeva srpskog naroda, a to je puna zaštita imovine Srpske pravoslavne crkve.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.