NOVA ŽIVOTNA DRAMA POSLANIKA SPS: Milićević je doživeo tešku saobaćajnu nesreću, a sada se pojavio novi problem!
Đorđe Milićević, potpredsednik SPS-a, Foto: Stefan Kojić

opasno

NOVA ŽIVOTNA DRAMA POSLANIKA SPS: Milićević je doživeo tešku saobaćajnu nesreću, a sada se pojavio novi problem!

Đorđe Milićević, potpredsednik SPS-a i poslanik, koji je pre dve godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, ponovo doživljava dramu jer će po svemu sudeći morati ponovo na operaciju, osmu po redu

Objavljeno: 12:38h

Lekari bi ovog puta trebalo da političaru urade rekonstrukciju trbušnih mišića.

Milićević je potvrdio naša saznanja i otkrio nam kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje.

- Iza mene je sedam operacija, a nakon poslednje funkcionišem bez jednog dela trbušnih mišića. Postoji potreba da se uradi još jedna, ne bih precizno ulazio u stručnu terminologiju, ali reč je o rekonstrukciji dela trbušnih mišića - kazao je on.

Dodao je da se konsultuje sa profesorom dr Vladom Đukićem, koji je sa timom valjevskih lekara zadužen za njegov oporavak.

- Imam poverenja u te ljude i u ovom trenutku pokušavamo prirodnim putem, kroz jednu vrstu medicinskih vežbi, da pokrenemo organizam i izbegnemo hiruršku intervenciju. Njihov savet je da nema razloga da ishitreno reagujemo i da odmah pribegnemo hirurgiji, jer posle toliko intervencija, potrebno je mnogo vremena da se organizam u potpunosti rehabilituje - tvrdi on.

Upitan da li je uplašen, ističe da se tokom godina borbe za oporavak strah izgubio i dodaje da ga brojne operacije nisu omele u obavljanju poslaničkih dužnosti.

- Kada sam imao prvu hiruršku intervenciju, lekari su rekli mojoj porodici da, ako se probudim, najmanje dve godine neću moći ništa da radim. Ni danas im nije jasno kako sam uspeo da se za kratko vreme vratim poslovnim obavezama - navodi Milićević i ističe da je tokom prošlog saziva odlazio na previjanje u ambulantu i odmah se vraćao u skupštinsku salu.

- Ni ova situacija me neće omesti u obavezama za koje sam preuzeo odgovornost. S obzirom na to da više nisam u mogućnosti da jedan deo svog vremena posvetim nečemu u čemu sam bio ceo život, a to je sport, svu pažnju i energiju posvećujem ćerki i naravno poslu - poručuje Milićević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.