Jovanov: Đilas ne preza da prisluškuje i bivšu suprugu!
Milenko Jovanov, Foto: Marina Lopičić

OŠTRE OPTUŽBE

Jovanov: Đilas ne preza da prisluškuje i bivšu suprugu!

U saopštenju za javnost, Jovanov je rekao da se sada pokazalo da je sam Đilas, koji je najavljivao da se mora obračunati sa "udbašima" u opozicionim redovima, najveći "udbaš", koji "ne preza od toga da snima čak i razgovore sopstvene supruge, i zatim ih emituje javnosti"

Objavljeno:

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov osudio je postupak lidera opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa koji je danas objavio snimak razgovora njegove bivše supruge i ćerke.

U saopštenju za javnost, Jovanov je rekao da se sada pokazalo da je sam Đilas, koji je najavljivao da se mora obračunati sa "udbašima" u opozicionim redovima, najveći "udbaš", koji "ne preza od toga da snima čak i razgovore sopstvene supruge, i zatim ih emituje javnosti".

"Ovakva se perverzija, do pojave Dragana Đilasa, nikada nije desila na srpskoj političkoj sceni! Čovek treba da bude ozbiljno poremećen da bi mu uopšte palo na pamet ovako nešto, a koliko lud treba biti da se tako suluda ideja sprovede u delo, samo Đilas zna", naveo je Jovanov.

"Ovo je, najzad, još jedan dokaz kakvi su se likovi okupili oko Đilasa, Jeremića i ostalih. Snimaju tajno jedni druge, snimaju sopstvene supruge i sve to posle javno objavljuju... Zato nije ni čudo što narod sa ovakvim likovima ne želi da ima ništa i što im nikada neće ukazati svoje poverenje", zaključio je Jovanov.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.