MAJA GOJKOVIĆ: Napadi na Vučića pokazuju da pred Srbijom nisu laki dani
Maja Gojković, Foto: Nemanja Pančić

BRANI SVOG PREDSEDNIKA

MAJA GOJKOVIĆ: Napadi na Vučića pokazuju da pred Srbijom nisu laki dani

Ona je istakla da servilnost onih koji su nebrojano puta pokazali da su motivisani isključivo ličnim interesima

Objavljeno:

Član Predsedništva SNS Maja Gojković ocenila je danas da se nastavljaju "neverevatni uporni napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića" i da oni samo potvrđuju da pred Srbijom nisu nimalo laki dani.

"Posle besramnih ocena Vuka Jeremića, čoveka koji je pogubnom politikom po naše nacionalne interese izdejstvovao presudu Međunarodnog suda pravde, Tadića u čije vreme su pregovori izmešteni iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju, sada Saša Janković iznosi predloge da Srbija prihvati članstvo Kosova i Metohije u svim međunarodnim organizacijama", navela je Gojković u izjavi.

Ona je istakla da servilnost onih koji su nebrojano puta pokazali da su motivisani isključivo ličnim interesima, zaslepljeni jedino željom da dođu na vlast i bez podrške građana, još jednom potvrđuju da u nedostatku suštinske politike, koju bi podržali građani Srbije, nude samo politiku napada na predsednika Vučića.

"Očigledno je da su se u ovim vremenima punih izazova za Srbiju probudili svi oni koji ne prezaju da otežaju pozicije Srbije pred razgovore Beograda i Prištine", navela je Gojković.

Ona je ocenila da ne treba da se zavaravaju razni inostrani kreatori da će, aktiviranjem svojih marioneta, pokolebati i uplašiti predsednika Vučića i državnih vrh Srbije u odlučnoj nameri da se bori za naše nacionalne interese.

"Predsednik Vučić će kao i do sada nastaviti odlučno da brani interese zamlje i naših građana. Uverena sam da građani Srbije to dobro prepoznaju, jer je predsednik Vučić u svim teškim trenucima nedvosmilseno pokazao državničku mudrost i hrabrost“, istakla je Gojković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.